Skip to main content
EEN TROUWDAG IS OM NOOIT TE VERGETEN

Stralen in jouw unieke trouwkleding

Naast een stralende bruid hoort natuurlijk een goedgeklede bruidegom. Onze adviseurs helpen je graag om op jouw trouwdag een onvergetelijke indruk te maken op jouw gasten én je bruid!

Bij Latenzo by Bomont in Udenhout vind je vele voorbeelden van trendy, gedurfde of juist klassieke pakken. Van trouwpak tot aan zakelijke kleding met een mooie colbert. Wij nemen graag de tijd om je zelf te laten zien en ervaren wat bij jou past. Kom zeker eens binnen wandelen of maak een afspraak!

Uitgebreide collectie

Pakken en kostuums voor iedere gelegenheid

In onze uitgebreide collectie zit het juiste pak of kostuum er altijd tussen. Onze kundige adviseurs zorgen ervoor dat je goed wordt geholpen bij je aankoop, zodat jij je goed voelt en kan stralen.

€ 5,- korting ontvangen? Schrijf je dan nu in!

Altijd op de hoogte zijn van alle nieuwtjes, kortingen en nieuwe collecties? Schrijf je dan nu in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en mis niks meer!

*De code is niet geldig op acties, aanbiedingen en niet tegelijk met de modecheque in te leveren. Geldig bij een minimaal aankoopbedrag van € 50,-. De kortingscode is eenmalig te gebruiken.