ONZE MERKEN

Latenzo, meer dan 100 topmerken!

Zoso
Zoso

Zoso

Zoso speelt in op de veranderingen in de mode en komt met elke 6 weken een vernieuwende collectie. Dit merk ontwerpt verschillende soorten kleding, waarmee je heel je outfit kunt samenstellen in stijl van de Zoso collectie.Ook met een leuke basic van Zoso kun je hem aanvullen met andere merken. De collectie heeft een fijne pasvorm en diverse kleuren en prints. Zoso heeft een ruim assortiment met broeken, fijne tops, jurkjes, rokken en shawls. Dit merk gaat voor een casual look met vrouwelijke prints en pasvormen.

Latenzo: een ruim merkenpakket met een scala aan topmerken, ervaren medewerkers, goede service, ruime maatsortering en gratis parkeergelegenheid...dat is Latenzo! De hele dag staat de “verse bonen koffie” klaar in vele varianten met een lekker plakje vers gebakken cake.

Maar ook krijgt elke klant een GRATIS uitgebreide lunch aangeboden (m.u.v. de zomervakantie) die wij dinsdag t/m zaterdag van 12.00 tot 14.00 uur serveren in onze lunchroom en bij goed weer op ons buitenterras.

Genieten van de lunch kan bijvoorbeeld als uw gekochte kleding in ons instore atelier vermaakt wordt.

Latenzo Udenhout is dagelijks geopend en op zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Voor dames, heren, casual, business, trouwkleding of maatwerk bent u van harte welkom in een van onze winkels. Graag tot ziens!

Onze NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en acties bij Latenzo in Udenhout en Goirle