ONZE MERKEN

Latenzo, meer dan 100 topmerken!

Vanguard
Vanguard

Vanguard

Ken jij ze, de stoere en onafhankelijke avonturiers? Of ben je er misschien zelf een? Dan is Vanguard het merk voor jou. De spijkerbroeken en lederen jacks van Vanguard zijn niet voor niets populair. De kleding zit namelijk goed in elkaar en de stoffen zijn van een goede kwaliteit. Buiten spijkerbroeken en jacks hebben ze ook stoere T-shirts, truien en overhemden. Dus welk seizoen het ook is, er is altijd wel een kledingstuk dat past bij jouw stijl en je plaats van bestemming.

Latenzo: een ruim merkenpakket met een scala aan topmerken, ervaren medewerkers, goede service, ruime maatsortering en gratis parkeergelegenheid...dat is Latenzo! De hele dag staat de “verse bonen koffie” klaar in vele varianten met een lekker plakje vers gebakken cake.

Maar ook krijgt elke klant een GRATIS uitgebreide lunch aangeboden (m.u.v. de zomervakantie) die wij dinsdag t/m zaterdag van 12.00 tot 14.00 uur serveren in onze lunchroom en bij goed weer op ons buitenterras.

Genieten van de lunch kan bijvoorbeeld als uw gekochte kleding in ons instore atelier vermaakt wordt.

Latenzo Udenhout is dagelijks geopend en op zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Voor dames, heren, casual, business, trouwkleding of maatwerk bent u van harte welkom in een van onze winkels. Graag tot ziens!

Onze NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en acties bij Latenzo in Udenhout en Goirle             
Je e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt voor wekelijkse nieuwsbrieven. Door het invullen van het e-mailadres geef je hier toestemming voor.