ONZE MERKEN

Latenzo, meer dan 100 topmerken!

Scotch & Soda
Scotch & Soda

Scotch & Soda

Je bent ongetwijfeld bekend met het mannenmode merk Scotch&Soda. Dit stoere kledingmerk zag het licht in hartje Amsterdam. De handtekening van Scotch&Soda moge duidelijk zijn; bijzondere stoffen, opvallende details en kleurrijke prints, dat is Scotch&Soda. Het merk is dan ook voor de durfals. Voor de mannen die niet bang zijn om op te vallen, voor de pioniers en de reizigers.

Soulmate
Soulmate

Soulmate

Soulmate is een groot en succesvol merk uit Denemarken, dat zes maal per jaar een mooie en gevarieerde collectie uitbrengt voor de moderne vrouw vanaf 25 jaar. Als je houdt van draagbare en enigszins sportieve kleding, dan ben je bij Soulmate aan het juiste adres. De kleding heeft een duidelijk Noord-Europese pasvorm, wat betekent dat de tops over het algemeen ruim vallen.

State of Art
State of Art

State of Art

State of Art is een herenmode merk met een lange geschiedenis. Wat State of Art onderscheid van andere mannenmode merken is dat ze naast het ontwerpatelier een grote werkplaats hebben waar ze Porsches opknappen. Die invloeden zie je duidelijk terugkomen in de collecties. Klassieke elementen worden gecombineerd met sportieve details. State of Art is voor de man die zich graag stijlvol en netjes kleed maar wel een actieve lifestyle heeft. Voor wat betreft de nieuwe collectie: De kleuren zijn goed te combineren en de prints zijn subtiel.

Summum
Summum

Summum

Vrouwelijk en speels, dat is het damesmode merk Summum in een notendop. De signatuur van Summum is duidelijk; de silhouetten zijn vrouwelijk en de printjes zijn opvallend. Vogels, streepjes of bloemen, je vindt het allemaal terug in de collectie. Wat verder ook zo fijn is aan dit modelabel zijn de vele fijne stoffen. Stoffen die van goede kwaliteit zijn en ook prettig dragen. Een kledingstuk van Summum is dus echt een aanwinst voor je kledingkast.

Superdry
Superdry

Superdry

Superdry staat bekend om het gebruik van Japanse tekens op T-shirts, sweaters, hoodies en etc. Als je dacht dat deze Japanse tekens een diepe betekenis hebben dan heb je het mis. Het zijn Japanse woorden die lukraak gekozen zijn. We zien een breed scala aan kleuren terugkomen in de collectie van dit jaar. Niet alleen zijn de designs opvallend van dit modelabel, ook de kwaliteit vinden wij top. De stoffen zijn zacht en van een goede kwaliteit. Je kunt dus makkelijk meerdere seizoenen doen met je Superdry kledingstukken.

Latenzo: een ruim merkenpakket met een scala aan topmerken, ervaren medewerkers, goede service, ruime maatsortering en gratis parkeergelegenheid...dat is Latenzo! De hele dag staat de “verse bonen koffie” klaar in vele varianten met een lekker plakje vers gebakken cake.

Maar ook krijgt elke klant een GRATIS uitgebreide lunch aangeboden (m.u.v. de zomervakantie) die wij dinsdag t/m zaterdag van 12.00 tot 14.00 uur serveren in onze lunchroom en bij goed weer op ons buitenterras.

Genieten van de lunch kan bijvoorbeeld als uw gekochte kleding in ons instore atelier vermaakt wordt.

Latenzo Udenhout is dagelijks geopend en op zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Voor dames, heren, casual, business, trouwkleding of maatwerk bent u van harte welkom in een van onze winkels. Graag tot ziens!

Onze NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en acties bij Latenzo in Udenhout en Goirle             
Je e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt voor wekelijkse nieuwsbrieven. Door het invullen van het e-mailadres geef je hier toestemming voor.