/usr/local/WWW/W30/lib/Exolog/Module/Range/Template.php(175) : eval()'d code:12:
array (size=3)
  'read' => string 'page' (length=4)
  'which' => string 'merken' (length=6)
  'p' => string 'S' (length=1)

Een greep uit onze merken

Latenzo, meer dan 100 topmerken!

Sisters Point
Sisters Point

Sisters Point

Met een levendige collectie is Sisters Point speciaal ontworpen voor de stoere jonge vrouw. Niets is standaard! De vernieuwende silhouetten en unieke details maken Sisters Point kleding zeer dynamisch. De kleding is voorzien van prints, van glinsterende pailletjes en gemaakt van bijzonder materiaal. Een saaie outfit is er niet bij, want ieder artikel heeft wel iets dat herkenbaar is voor Sisters Point.

Slater
Slater

Slater

Basic T-shirts, wit en zwart, zijn er nooit genoeg in de garderobe van een man. De T-shirts van Slater sluiten perfect aan, waardoor ze niet zichtbaar zijn onder een overhemd, pullover of trui. De Basics van Slater zijn geschikt voor iedere man, doordat de T-shirts in verschillende modellen en maten verkrijgbaar zijn. Ook voor de boxershorts van Slater kun je bij Latenzo terecht.

State of Art
State of Art

State of Art

State of Art is een herenmode merk met een lange geschiedenis. Wat State of Art onderscheid van andere mannenmode merken is dat ze naast het ontwerpatelier een grote werkplaats hebben waar ze Porsches opknappen. Die invloeden zie je duidelijk terugkomen in de collecties. Klassieke elementen worden gecombineerd met sportieve details. State of Art is voor de man die zich graag stijlvol en netjes kleed maar wel een actieve lifestyle heeft. Voor wat betreft de nieuwe collectie: De kleuren zijn goed te combineren en de prints zijn subtiel.

Summum
Summum

Summum

Vrouwelijk en speels, dat is het damesmode merk Summum in een notendop. De signatuur van Summum is duidelijk; de silhouetten zijn vrouwelijk en de printjes zijn opvallend. Vogels, streepjes of bloemen, je vindt het allemaal terug in de collectie. Wat verder ook zo fijn is aan dit modelabel zijn de vele fijne stoffen. Stoffen die van goede kwaliteit zijn en ook prettig dragen. Een kledingstuk van Summum is dus echt een aanwinst voor je kledingkast.

Superdry
Superdry

Superdry

Superdry staat bekend om het gebruik van Japanse tekens op T-shirts, sweaters, hoodies en etc. Als je dacht dat deze Japanse tekens een diepe betekenis hebben dan heb je het mis. Het zijn Japanse woorden die lukraak gekozen zijn. We zien een breed scala aan kleuren terugkomen in de collectie van dit jaar. Niet alleen zijn de designs opvallend van dit modelabel, ook de kwaliteit vinden wij top. De stoffen zijn zacht en van een goede kwaliteit. Je kunt dus makkelijk meerdere seizoenen doen met je Superdry kledingstukken.

Onze NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en acties bij Latenzo in Udenhout en Goirle