/usr/local/WWW/W30/lib/Exolog/Module/Range/Template.php(175) : eval()'d code:12:
array (size=3)
  'read' => string 'page' (length=4)
  'which' => string 'merken' (length=6)
  'p' => string 'P' (length=1)

Een greep uit onze merken

Latenzo, meer dan 100 topmerken!

PME Legend
PME Legend

PME Legend

PME Legend (voorheen bekend als Pall Mall) is al 25 jaar geïnspireerd op het wilde leven van cargopiloten. Het pilotenjack, het bomberjack en de cargobroek zijn de meest herkenbare items van de cargopiloten die steeds weer terugkomen in de collecties. Gebruik van materialen zoals jeans en leer zorgen ervoor dat het zijn stoere en robuuste uitstraling krijgt. Maar waar PME Legend echt bekend om staat is de grote collectie jeans. De meest bekende modellen zijn: de Commander, de Bare Metal en de Aviator.

PME Legend XV
PME Legend XV

PME Legend XV

Deze next gen apparel collection XV is een speciale capsulecollectie, ontwikkeld ter ere van de PME Legend Aviator jeans en de Nightflight jeans. De collectie bestaat uit tone down en slim fit items waar clean street en tech centraal staat. Met de focus op creativiteit en vooruitstrevende technieken en materialen is PME Legend met de XV-collectie klaar voor de nieuwe generatie.
PME Legend introduceert: de next gen XV-jeans!

Pierre Cardin
Pierre Cardin

Pierre Cardin

De broeken van Pierre Cardin geven je het comfortabele gevoel dat je van een broek mag verwachten. De broek zit lekker en hierdoor voel je je zelfverzekerd. De jeans van Pierre Cardin hebben een casual uitstraling, maar kunnen ook gecombineerd worden met geklede kolberts. De belangrijkste modellen zijn de Deauville en de Lyon. Het model Deauville is een wat ruimer over het bovenbeen vallend model, terwijl het model Lyon wat slanker gesneden is.

Purewhite
Purewhite

Purewhite

Purewhite is een lifestyle en ready-to-wear label van Nederlandse bodem. Purewhite staat voor innovatie, premium kwaliteit en betaalbaarheid en focussen zich op personen met een zelfverzekerde uitstraling die een echte ervaring met productkwaliteit waarderen. Inspiratie wordt door Purewhite gehaald uit reizen, design, kunst en fotografie. Effen rustige kleuren en comfortabele stoffen hebben de overhand in de collectie van Purewhite.

Onze NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en acties bij Latenzo in Udenhout en Goirle