ONZE MERKEN

Latenzo, meer dan 100 topmerken!

PME Legend
PME Legend

PME Legend

PME Legend (voorheen bekend als Pall Mall) is al 25 jaar geïnspireerd op het wilde leven van cargopiloten. Het pilotenjack, het bomberjack en de cargobroek zijn de meest herkenbare items van de cargopiloten die steeds weer terugkomen in de collecties. Gebruik van materialen zoals jeans en leer zorgen ervoor dat het zijn stoere en robuuste uitstraling krijgt. Maar waar PME Legend echt bekend om staat is de grote collectie jeans. De meest bekende modellen zijn: de Commander, de Bare Metal en de Aviator.

Pierre Cardin
Pierre Cardin

Pierre Cardin

De broeken van Pierre Cardin geven je het comfortabele gevoel dat je van een broek mag verwachten. De broek zit lekker en hierdoor voel je je zelfverzekerd. De jeans van Pierre Cardin hebben een casual uitstraling, maar kunnen ook gecombineerd worden met geklede kolberts. De belangrijkste modellen zijn de Deauville en de Lyon. Het model Deauville is een wat ruimer over het bovenbeen vallend model, terwijl het model Lyon wat slanker gesneden is.

Latenzo: een ruim merkenpakket met een scala aan topmerken, ervaren medewerkers, goede service, ruime maatsortering en gratis parkeergelegenheid...dat is Latenzo! De hele dag staat de “verse bonen koffie” klaar in vele varianten, natuurlijk met iets lekkers erbij!

 

Latenzo Udenhout is dagelijks geopend en op zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Voor dames, heren, casual, business, trouwkleding of maatwerk bent u van harte welkom in een van onze winkels. Graag tot ziens!

Onze NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en acties bij Latenzo in Udenhout en Goirle