array (size=3)
  'read' => string 'page' (length=4)
  'which' => string 'merken' (length=6)
  'p' => string 'M' (length=1)

Een greep uit onze merken

Latenzo, meer dan 100 topmerken!

Mac
Mac

Mac

Mac is niet meer weg te denken uit de modewereld. Dit is te danken aan de introductie van de jeans met de unieke fit. Het vinden van de perfect passende jeans is een lastige opgave. Het succes van Mac kleding toont aan dat ook het gebruik van spijkerstof kan leiden tot ideaal draagcomfort. Zowel voor vrouwen als mannen presenteert Mac een volledig assortiment met de jeans nog altijd als basisproduct.

Meyer
Meyer

Meyer

Voor de perfecte pantalon ben je bij Meyer aan het juiste adres. Met ruim 50 jaar ervaring is Meyer met recht een broekenspecialist te noemen. De pantalons zijn geknipt voor de stijlvolle zakenman. De pantalons van Meyer kunnen gewoon in de wasmachine. Meyer gebruikt alleen maar stoffen van de beste kwaliteit bij het maken van de broeken. Deze gaan lang mee, zijn vuilafstotend, kreuken niet en behouden hun kleur. Ook voelen de stoffen nog eens erg zacht aan. Meyer: Optimaal draagcomfort!

Monari
Monari

Monari

Aandacht voor detail en de perfecte pasvorm zijn belangrijke waarden voor Monari. De eenvoudige vrouwelijke silhouetten complementeren de outfit zoals het hoort. Ieder seizoen brengt het ontwerpteam van Monari stijlvolle collecties met speelse modellen die zeer geschikt zijn voor zowel een nette gelegenheid in de avond als een casual dagelijkse outfit. Het merk is gericht op de zelfverzekerde vrouw, die van het leven durft te genieten en spontaan in het leven staat.

Onze NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en acties bij Latenzo in Udenhout en Goirle