EEN GREEP UIT ONZE MERKEN

Latenzo, meer dan 100 topmerken!

Ledub
Ledub

Ledub

“ Ledûb - dé overhemdenspecialist voor elk type man”. Ledûb is een Nederlands overhemdenmerk en maakt al meer dan 50 jaar kwalitatieve overhemden voor heren. Door de jaren heen is het merk uitgegroeid tot één van Nederlands grootste overhemdenmerken. Bij Ledûb kun je terecht voor shirts en overhemden met speciale modelleringen van hoogwaardige materialen.

Lois
Lois

Lois

Lois Jeans, het iconische denimmerk uit de jaren ’60, is terug met een ijzersterke “reinvented classics” collectie. Maar weinig jeans labels kunnen claimen historische jeansontwerpen op hun naam te hebben staan, maar Lois is er één van. Het merk maakt een comeback met vernieuwde versies van hun all-time classics, zoals de Lois flared jeans! The bull is back!

Latenzo: een ruim merkenpakket met een scala aan topmerken, ervaren medewerkers, goede service, ruime maatsortering en gratis parkeergelegenheid...dat is Latenzo! De hele dag staat de “verse bonen koffie” klaar in vele varianten, natuurlijk met iets lekkers erbij!

 

Latenzo Udenhout is dagelijks geopend en op zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Voor dames, heren, casual, business, trouwkleding of maatwerk bent u van harte welkom in een van onze winkels. Graag tot ziens!

Onze NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en acties bij Latenzo in Udenhout en Goirle