/usr/local/WWW/W30/lib/Exolog/Module/Range/Template.php(175) : eval()'d code:12:
array (size=3)
  'read' => string 'page' (length=4)
  'which' => string 'merken' (length=6)
  'p' => string 'G' (length=1)

Een greep uit onze merken

Latenzo, meer dan 150 topmerken!

Garage
Garage

Garage

Iedereen heeft wel een paar goede basic items nodig. Latenzo biedt dat met boxers en t-shirts van Garage. Kenmerkend voor Garage ondermode is het gebruik van hoogwaardige materialen, een gegarandeerde blijvende kwaliteit, uitstekende prijzen en fijne pasvormen. Dit allemaal zorgt ervoor dat je met Garage ondermode kunt genieten van veel draagplezier en een optimaal draagcomfort.

Gate One
Gate One

Gate One

Het merk Gate One is voor mannen die weten wat ze willen. Mannen die innovatie en creativiteit waarderen en die functionele, kwalitatieve en comfortabele kleding willen. De kleding van Gate One is perfect voor vrijetijdsbesteding. Gaat jouw voorkeur uit naar gemak en comfort, maar dan wel met mooie details? Dan is het merk zeker een aanrader. Door de unieke details van de jassen krijgen de klassieke jassen tegelijkertijd een sportieve uitstraling.

Gentiluomo
Gentiluomo

Gentiluomo

Gentiluomo is een herenmerk uit Amsterdam met een Italiaanse flair. Gentiluomo levert premium mode aan mannen, waarbij de Italiaanse smaak, de stijl en de creativiteit centraal staan. Dit resulteert in zeer smaakvolle, prachtige herenkleding met een Italiaanse smaak en verfijnde details. Tevens wordt Gentiluomo geassocieerd met de zelfverzekerde, moderne man. De collecties zijn klassiek, maar gefabriceerd in een modern jasje.

Giordano
Giordano

Giordano

Je hebt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken. Dat is het motto van Giordano. Sinds het begin heeft dit merk gewerkt aan het creëren van eigentijdse en modieuze mannenmode met een eigen stijl en superieure kwaliteit. Giordano blijft wereldwijd groeien staat voor stijl en hoogwaardige kleding. Daarnaast is het merk een perfecte mix van prijs en kwaliteit.

Onze NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en acties bij Latenzo in Udenhout en Goirle