ONZE MERKEN

Latenzo, meer dan 100 topmerken!

Esprit Casual
Esprit Casual

Esprit Casual

De collectie van Esprit casual is afgestemd op de laatste modekleuren en de laatste modetrends. In de collectie vind je T-shirts, sweaters, blouses, maar ook jeans. Strepen, stippen en bloemenprints zie je terug in de collectie.Naast Esprit hebben wij in de winkel ook de Esprit Shoes collectie. Ideaal om onderling met elkaar te combineren om je outfit compleet te maken!

Expresso
Expresso

Expresso

Expresso is een merk met een vrouwelijke uitstraling. De bijzondere stoffen en de goede pasvorm maken het een merk dat door heel veel vrouwen wordt gedragen. De aansluitende pasvorm zorgt voor een mooie uitstraling. Een merk voor vrouwen die zich graag vrouwelijk en opvallend kleden en daarom bewonderd willen worden.
In de collectie worden voornamelijk milieuvriendelijke stoffen gebruikt en daarnaast ondersteunt het merk de Fair Wear Foundation.

Latenzo: een ruim merkenpakket met een scala aan topmerken, ervaren medewerkers, goede service, ruime maatsortering en gratis parkeergelegenheid...dat is Latenzo! De hele dag staat de “verse bonen koffie” klaar in vele varianten, natuurlijk met iets lekkers erbij!

 

Latenzo Udenhout is dagelijks geopend en op zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Voor dames, heren, casual, business, trouwkleding of maatwerk bent u van harte welkom in een van onze winkels. Graag tot ziens!

Onze NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en acties bij Latenzo in Udenhout en Goirle