/usr/local/WWW/W30/lib/Exolog/Module/Range/Template.php(175) : eval()'d code:12:
array (size=3)
  'read' => string 'page' (length=4)
  'which' => string 'merken' (length=6)
  'p' => string 'D' (length=1)

Een greep uit onze merken

Latenzo, meer dan 150 topmerken!

Dante-6
Dante-6

Dante-6

Het verlangen om luxe en betaalbaarheid te verenigen in één label was een inspiratie om Dante-6 op te richten. Dit label weet de spanning tussen high-fashion en draagbaarheid iedere keer weer te vangen in collecties vol puur Nederlands design en eenvoudige silhouetten. De fijne detaillering uit Parijs en het urban-nonchalante uit New York geven dit merk internationale allure.

Denham
Denham

Denham

Denham is een jeansmerk dat in Amsterdam is opgericht door Jason Denham. Hij gelooft in de kracht van denim en levert stijlvolle basics voor zowel dames als heren en laat zien dat je van spijkerstof de mooiste mode kunt maken. Denham staat voor hoogwaardige kwaliteit waar je een leven lang plezier van kunt hebben. De tijdloze stijl en ontwerpen zijn dan ook een prachtige aanvulling op een modieuze garderobe. Denham heeft een perfecte pasvorm en veel aandacht voor detail. Geschikt voor zowel werk als een dagje uit.

Desoto
Desoto

Desoto

Het DESOTO jersey shirt wordt met een unieke snijtechniek gemaakt en laat de schouders vrij van naden en zomen. Dit maakt het jersey shirt erg comfortabel in draagcomfort. De overhemden van DESOTO zijn strijkvrij en gemaakt van 100% katoen met een jersey kwaliteit. Dit betekent na het wassen, laten drogen en na het drogen direct klaar om aan te trekken. Strijken is dus niet nodig. Het shirt heeft een slim fit pasvorm en sluit daardoor mooi aan en zit ook nog eens erg comfortabel.

Dstrezzed
Dstrezzed

Dstrezzed

Kleding moet er niet alleen goed uitzien, het moet ook lekker zitten. Daarom ontwerpt Dstrezzed functionele kleding van goede kwaliteit, dat comfortabel zit én er ook nog mooi uitziet! De stoffen die Dstrezzed gebruikt zijn heel bijzonder. Daarnaast is Dstrezzed enorm functioneel en van de best mogelijke kwaliteit.

Onze NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en acties bij Latenzo in Udenhout en Goirle