array (size=3)
  'read' => string 'page' (length=4)
  'which' => string 'merken' (length=6)
  'p' => string 'C' (length=1)

Een greep uit onze merken

Latenzo, meer dan 100 topmerken!

Carl Gross
Carl Gross

Carl Gross

Carl Gross heeft als merk een aantal basisprincipes, namelijk mannelijkheid, sympathie en eerlijkheid. Dat zijn volgens Carl Gross de waarden waar een man voor dient te staan en dat kan hij dan ook uitstralen in de kleding van Carl Gross. De ontwerpen van Carl Gross zijn dan ook verzorgd en elegant maar toch ook casual genoeg om ook elke dag te kunnen dragen. Een beetje conventioneel met een vleugje klassiek maken dat de kleding van Carl Gross bij veel mannen goed zal aansluiten en passen bij hun levensstijl. 

Cast Iron
Cast Iron

Cast Iron

Cast Iron richt zich op jonge mannen die stoere kleding willen met karakter. Het herenmode merk is opgericht in 2003 en onderdeel van Just Brands. De collecties bestaan vaak uit klassieke producten met een moderne touch, zoals overhemden of polo's met opvallende prints. Het merk noemt zich niet voor niks 'Rebels without a cause'. Veel mannen zullen zich herkennen in de stijl van Cast Iron.

CERO EN ETAGE
CERO EN ETAGE

CERO EN ETAGE

Het Deense Cero & Etage bestaat uit twee goed gevestigde merken die al gedurende 20 jaar op de markt zijn, waar zij een imago hebben verkregen van kwaliteitsbroeken met een unieke pasvorm en uitstraling + functionele buitenkleding in de vorm van jacks, parka’s en bodywarmers voor moderne vrouwen.

Onze NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en acties bij Latenzo in Udenhout en Goirle