ONZE MERKEN

Latenzo, meer dan 100 topmerken!

Bianco Jeans
Bianco Jeans

Bianco Jeans

Bianco is inmiddels een Fashion Leader en alom bekend door haar vooruitstrevende denim collecties. Bianco Jeans heeft een pasvorm die de hele dag comfortabel en flatteus zit. Diegenen die de jeans van Bianco dragen, voelen zich de hele dag geweldig! Een dynamisch design team legt veel energie en creativiteit in de ontwikkeling van nieuwe uitvoeringen, wassingen en het spotten van nieuwe afwerkingen en accessoires.

Born with Appetite
Born with Appetite

Born with Appetite

Born With Appetite heeft een uitgebreide collectie die vooral bestaat uit vlotte colberts, hippe overhemden, katoenen broeken, vesten en pullovers. Het label durft het net even anders te doen. Met schitterende en soms opvallende details krijgt ieder kledingstuk een Born With Appetite handtekening. Bijzondere knopen, kleine applicaties, contraststiksels, gewaagde prints en vernieuwende accenten maken de collectie compleet. Eye-catchers zijn de colberts, overhemden en de sneaker suit.

Boss Orange
Boss Orange

Boss Orange

Boss Orange is het jeans label van Hugo Boss. Deze stoere herenmode collectie van Boss Orange bestaat uit diverse productgroepen. Een ruime collectie jeans in zowel stretch als non stretch. Daarnaast staat Boss Orange bekend om de T-shirts, pullovers, polo’s en shirts. Gave details en een mooie mix van materialen.
Met de collectie van Boss Orange kom je sportief voor de dag. Combineer eindeloos met de verschillende stijlen van Boss Orange.

Latenzo: een ruim merkenpakket met een scala aan topmerken, ervaren medewerkers, goede service, ruime maatsortering en gratis parkeergelegenheid...dat is Latenzo! De hele dag staat de “verse bonen koffie” klaar in vele varianten, natuurlijk met iets lekkers erbij!

 

Latenzo Udenhout is dagelijks geopend en op zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Voor dames, heren, casual, business, trouwkleding of maatwerk bent u van harte welkom in een van onze winkels. Graag tot ziens!

Onze NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en acties bij Latenzo in Udenhout en Goirle