/usr/local/WWW/W30/lib/Exolog/Module/Range/Template.php(175) : eval()'d code:12:
array (size=3)
  'read' => string 'page' (length=4)
  'which' => string 'merken' (length=6)
  'p' => string 'B' (length=1)

Een greep uit onze merken

Latenzo, meer dan 100 topmerken!

Baileys
Baileys

Baileys

Baileys kleding is sportief, trendy en tegelijkertijd ook erg klassiek. De Baileys kleding is dan ook ontzettend geschikt voor de no-nonsense man die ook een beetje stoer is. Een terugkerend thema is de outdoor stijl en de aardkleuren die elke seizoen weer terugkomen in de collecties Baileys herenkleding. Baileys is een sportief merk, dat meegaat in de trends maar ook een klassieker wil zijn in de kledingkast van de moderne man.

Beaumont
Beaumont

Beaumont

Beaumont staat bekend om haar gedetailleerde en prachtige kleding. Ieder item is met veel liefde, aandacht en zorgvuldigheid gemaakt. Het merk heeft een oog voor opvallende en niet direct zichtbare details. Zelfvertrouwen en elegantie zijn twee kernwoorden, die het merk in ieder item laat terugkomen. Dat uit zich in de hele vorm van kledingstukken, maar ook in niet direct zichtbare details. Beaumont laat je opvallen, in een heel positieve vorm.

Blue Industry
Blue Industry

Blue Industry

Het hippe Blue Industry heeft een clean en sportief karakter. Het onderscheidt zich door subtiele details en aparte stijl en speelt in op de nieuwste modeontwikkelingen. Het merk is trendy en speciaal gericht op de moderne en eigentijdse man. Elk kledingstuk wordt met uiterste zorg gemaakt en is altijd afgewerkt met bijzondere details, zowel aan de buiten- als binnenkant. Gemaakt met passie, voor de man die zich durft te laten zien.

Born with Appetite
Born with Appetite

Born with Appetite

Born With Appetite heeft een uitgebreide collectie die vooral bestaat uit vlotte colberts, hippe overhemden, katoenen broeken, vesten en pullovers. Het label durft het net even anders te doen. Met schitterende en soms opvallende details krijgt ieder kledingstuk een Born With Appetite handtekening. Bijzondere knopen, kleine applicaties, contraststiksels, gewaagde prints en vernieuwende accenten maken de collectie compleet. Eye-catchers zijn de colberts, overhemden en de sneaker suit.

Butcher of Blue
Butcher of Blue

Butcher of Blue

Liefde voor vintage is iets wat onlosmakelijk verbonden is met Butcher of Blue. Butcher haalt inspiratie uit de kleinste dingen, een leren bankstel kan al basis zijn voor een kleur of patroon. Het merk is van echte topkwaliteit en maakt gebruik van toffe stoffen en materialen. Het merk is altijd op zoek naar nieuwe technieken en ideeën. De kleding van Butcher of Blue draagt heel comfortabel en is iets waar jij je goed in voelt.

Onze NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en acties bij Latenzo in Udenhout en Goirle