/usr/local/WWW/W30/lib/Exolog/Module/Range/Template.php(175) : eval()'d code:12:
array (size=3)
  'read' => string 'page' (length=4)
  'which' => string 'merken' (length=6)
  'p' => string 'A' (length=1)

Een greep uit onze merken

Latenzo, meer dan 150 topmerken!

Aaiko
Aaiko

Aaiko

Vrouwelijk en stijlvol. Dat kenmerkt de collectie van het merk Aaiko. Een merk met oog voor de laatste modetrends. In de collectie vind je mooie stoffen en prints met een rijke uitstraling. Aaiko is Japans voor geliefd en betekent stoer in het Oud-Germaans. Die twee woorden omschrijven precies deze collectie, ontworpen door de Nederlandse ontwerpster Pauline Brakenhoff. Aaiko is er voor vrouwen die weten wat ze willen.

ALIX the Label
ALIX the Label

ALIX the Label

Alix the label is een snelgroeiend nieuw modelabel van Nederlandse bodem voor vrouwen met een veelzijdige en jonge persoonlijkheid. Het hippe dameskleding merk richt zich op vrouwen die de wereld zien als een bron van inspiratie. Een label zoals elke vrouw: wispelturig en ongrijpbaar. Alix haalt de inspiratie voor haar collecties uit alle vooraanstaande modesteden zoals Parijs, Londen en Milaan. Een raw sophisticated stijl die je niet kunt weerstaan.

Angels Jeanswear
Angels Jeanswear

Angels Jeanswear

Kwaliteit staat bij Angels Jeanswear voorop! Daarom is het ook niet zo raar dat dit merk al 30 jaar een begrip is in Europa. Angels Jeanswear is gemaakt voor alle vrouwen die op zoek naar de perfecte spijkerbroek. Het merk heeft verschillende modellen zodat er voor iedere vrouw een genoeg keuze is. Door de verschillende wassingen, kleuren en materialen is de uitgebreide collectie van Angels Jeanswear een heuse aanvulling op je garderobe.

Onze NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en acties bij Latenzo in Udenhout en Goirle