/usr/local/WWW/W30/lib/Exolog/Module/Range/Template.php(175) : eval()'d code:12:
array (size=2)
  'read' => string 'page' (length=4)
  'which' => string 'directie-aan-het-woord' (length=22)
0

Directie aan het woord

  Jakomien van Zetten

Jakomien in pak tbv site“Iedereen kan slagen bij Latenzo”, stelt Jakomien vrolijk. Latenzo prikkelt, daagt uit en inspireert haar klanten met een ruim aanbod aan fashion en lifestyle artikelen verdeeld over meer dan 150 verschillende topmerken. En dat al 60 jaar lang!
 
De grote passie die wij hebben voor fashion en lifestyle willen wij graag delen met onze klanten, dit doen wij door ervoor te zorgen dat wij altijd als eerste de nieuwste modetrends beschikbaar hebben in onze winkels.
 
Man, vrouw, jong, oud, bij Latenzo creëer jij je eigen stijl met behulp van onze vele topmerken. Kom je er zelf niet helemaal uit? Geen probleem! Er staat altijd iemand voor je klaar die jou kan helpen met het creëren van je eigen outfit.
 
Heb je iets leuks gevonden, maar moet het vermaakt worden? Dan kun je het ter plekke door een van onze  coupeuses laten vermaken terwijl je aan het genieten bent van een lekker kopje koffie, thee of cappuccino met een plak versgebakken cake. 
 
Girl Cave
In 2021 presenteerde Latenzo een uniek concept genaamd de ‘Girl Cave’. In een paar maanden tijd is de basement in Udenhout omgetoverd van een outlet afdeling naar een heuse Girl Cave. Door de zorgvuldig samengestelde collectie van topmerken als Sisters Point, Loavies, NA-KD, Raizzed, YAS en een échte My Jewellery shop-in-shop is de kans op slagen vrijwel gegarandeerd!
 
Personal shopping
Ben je op zoek naar een outfit voor een speciale gelegenheid, toe aan een nieuwe stijl of heb je juist géén tijd om urenlang te shoppen? Dan biedt Latenzo de uitkomst: Personal Shopping.
 
Doe de stijltest en reserveer een dag en tijdstip wanneer je bij ons wilt komen shoppen. Tijdens je bezoek krijg je aan de hand van je voorkeur en wensen één op één modeadvies van een van onze mode-adviseurs.

Onze NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en acties bij Latenzo in Udenhout en Goirle