Skip to main content
JAKOMIEN VAN ZETTEN

Directie aan het woord

“Iedereen kan slagen bij Latenzo”, stelt Jakomien vrolijk. Latenzo prikkelt, daagt uit en inspireert haar klanten met een ruim aanbod aan fashion en lifestyle artikelen. Dit verdeelt over meer dan 150 verschillende topmerken en verspreid over 3 verdiepingen in de winkel. En dat al 60 jaar lang!

De grote passie die wij hebben voor fashion en lifestyle willen wij graag delen met onze klanten. Zo willen wij ervoor zorgen dat de klant als de beste versie van zichzelf de deur uit gaat.

IEDEREEN KAN SLAGEN BIJ LATENZO

Wij helpen iedereen

Man, vrouw, jong, oud, bij Latenzo creëer jij je eigen stijl met behulp van onze vele topmerken. Kom je er zelf niet helemaal uit? Geen probleem! Er staat altijd iemand voor je klaar die jou kan helpen met het creëren van je eigen outfit.

Heb je iets leuks gevonden, maar moet het vermaakt worden? Dan zorgen wij dat dit in orde komt.
Binnen een week kun je je spullen ophalen en is het vermaakt zoals jij wenst.

PERSOONLIJK ADVIES

Personal shopping

Ben je op zoek naar een outfit voor een speciale gelegenheid, toe aan een nieuwe stijl of heb je juist géén tijd om urenlang te shoppen? Dan biedt Latenzo de uitkomst: Personal Shopping.

Doe de stijltest en reserveer een dag en tijdstip wanneer je bij ons wilt komen shoppen. Tijdens je bezoek krijg je aan de hand van je voorkeur en wensen één op één modeadvies van een van onze mode-adviseurs.

UNIEK CONCEPT

Girl Cave

In 2021 presenteerde Latenzo een uniek concept genaamd de ‘Girl Cave’. In een paar maanden tijd is de basement in Udenhout omgetoverd van een outlet afdeling naar een heuse Girl Cave. Door de zorgvuldig samengestelde collectie van topmerken als Sisters Point, Loavies, NA-KD, Raizzed, YAS en een échte My Jewellery shop-in-shop is de kans op slagen vrijwel gegarandeerd!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang €25.- korting*

Altijd op de hoogte zijn van alle nieuwtjes, kortingen en nieuwe collecties? Schrijf je dan nu in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en mis niks meer!

*De code is niet geldig op acties, aanbiedingen en niet tegelijk met de modecheque in te leveren. Geldig bij een minimaal aankoopbedrag van 100 euro. De kortingscode is eenmalig te gebruiken.