Skip to main content
SHOPPEN BIJ LATENZO BY BOMONT, EEN HEUSE ERVARING

Over ons - Wie zijn wij?

Bij Latenzo by Bomont shop je de nieuwste dames- en herenmode, schoenen en lifestyle accessoires. Wij heten je van harte welkom in onze winkel in Udenhout. Een mooi merkenaanbod, sfeerbeleving en een enthousiast modeteam maakt winkelen bij Latenzo by Bomont erg leuk en aangenaam.

EEN WOORD VAN JAKOMIEN HAAR DOCHTERS

Claire & Julia

Na het overlijden van onze moeder, Jakomien, hebben wij met een lach en een traan Latenzo overgedragen aan Bomont. Onze moeder heeft zich de laatste jaren voor de volle 100% ingezet voor Latenzo, met als resultaat een prachtig bedrijf. Ze deed er dan ook alles aan om samen met een hardwerkende en fijne, liefdevolle groep mensen altijd klaar te staan voor haar trouwe klanten. De Latenzo klant wordt altijd goed geholpen, de service is uitstekend, en er wordt met veel plezier gewerkt. Dit is iets waar onze moeder, Jakomien, altijd erg trots op was. Wij als haar dochters zijn natuurlijk ook enorm trots op haar.

De afgelopen weken heeft het Latenzo personeel de zaak draaiende gehouden, wij zijn hier erg dankbaar voor. Maar een schip kan niet zonder kapitein. Helaas zijn wij nu zelf niet in staat de zaak draaiende te houden, daarom hebben wij er als familie voor gekozen om Latenzo te verkopen aan Bomont.

Dit bedrijf, wat begonnen is in Zeeland voelt voor ons als de juiste keuze, en we weten zeker dat onze Zeeuwse moeder hier ook achter zou staan. We willen Bomont veel succes wensen voor de komende tijd en we hebben er alle vertrouwen in dat dit goed gaat komen.

ELKE ZONDAG OPEN
VERMAAK SERVICE
GRATIS PARKEREN VOOR DE DEUR
150+ MERKEN
GRATIS KOFFIE MET WAT LEKKERS

Latenzo Shopping – Een Brabants fashionbegrip

AANDACHT VOOR U

OPENINGSTIJDEN

Latenzo by Bomont in Udenhout is dagelijks geopend. Voor dames, heren, casual, business, trouwkleding of maatwerk ben je van harte welkom in onze winkel. Graag tot ziens!

Maandag 12:30 – 18:00uur
Dinsdag 09:30 – 18:00uur
Woensdag 09:30 – 18:00uur
Donderdag 09:30 – 18:00uur
Vrijdag 09:30 – 20:00uur
Zaterdag 09:30 – 17:00uur
Zondag 12:00 – 17:00uur

€ 5,- korting* ontvangen? Schrijf je in op de nieuwsbrief

Altijd op de hoogte zijn van alle nieuwtjes, kortingen en nieuwe collecties? Schrijf je dan nu in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en mis niks meer!

*De code is niet geldig op acties, aanbiedingen en niet tegelijk met de modecheque in te leveren. Geldig bij een minimaal aankoopbedrag van € 50,-. De kortingscode is eenmalig te gebruiken.