TRENDS NAJAAR EN WINTER 2018-2019

27 AUGUSTUS 2018

Tweed
Tweed of tweed-achtige stoffen lijken een comeback te maken dit seizoen. Wel in een moderne uitvoering natuurlijk. Tweed is een wat grovere geweven wollen stof die vaak gemêleerd is of in ruitmotief heeft.

Dierenprints
Geen echte dierenvellen natuurlijk, maar wel prints op stoffen en immitatiebont. De hele dierentuin kwam voorbij met luipaard, panter, tijger en zebra. Opvallend is de combinatie van drukke dierenprints met bijvoorbeeld bloemen of andere druk bedrukte stoffen.

Klassiek gebreide truien
Ja, ja de klassieke kabeltruien zijn weer helemaal terug. Wie kan breien, haalt maar beter snel zijn breipennen en kabelnaald te voorschijn. Dan ben je nog net voor de winter klaar. De truien zijn bij voorkeur wat wijder en collen komen ook vaak voor.

Grote oversized truien
Behalve dat ze kabels hebben zijn de truien ook oversized. Ze zitten ruim en vallen vaak over de heupen.

Ingebreide en Noorse truien
Deze truien hebben we toch allemaal al eens eerder gezien. Dit seizoen hebben een aantal ontwerpers ze opnieuw in hun collectie opgenomen.

Kleuren combinaties uit de jaren ’80 en ’90.
Felle kleuren zoals oranje, rood en roze bij elkaar. Bruin en oranje samen of paars en roze, dat zijn van die combinaties die je ook in de jaren ’80 en ’90 zag.

Kuitlange rokken met hoge laarzen
Vrij romantische lange rokken of jurken op kuitlengte met daaronder hoge laarzen. Leuk die laarzen in Schotse ruit motief.

Ruiten
Heel veel ruiten dit najaar waarbij ook Schotse ruiten en tweed stoffen met ruiten. Heel klassiek allemaal.

TRENDS NAJAAR EN WINTER 2018-2019

No Excess
Monari
Cast Iron
Aaiko

MEER NIEUWS

Onze NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en acties bij Latenzo in Udenhout en Goirle