NIEUWE COLLECTIE | FRISSE WIND

3 SEPTEMBER 2018

Shoppen bij Latenzo is een feestje voor jong en oud!

Sinds begin dit jaar waait er een frisse wind door Latenzo Fashion Lifestyle in Udenhout. In het prachtige, pand aan de Kreitenmolenstraat 80 hebben nieuwe directieleden, Pieter van Abeelen en Jakomien van Zetten, hun kennis en ervaring op modegebied gebruikt om de winkelformule met topmerken in dames- en herenkleding met verfrissende ideeën een nieuwe boost te geven.

In het weekend van 22 en 23 september wordt de nieuwe herfst- en wintercollectie gelanceerd.
“Wij openen het nieuwe seizoen met twee spetterende dagen en hebben veel leuke aanbiedingen en acties voor onze klanten. De nieuwe herfst- en wintercollectie zal worden geshowd door mannequins tijdens de modeflitsen. Er worden 2 kledingsets voor dames en heren beschikbaar gesteld in een winactie. Ook is er een herfstproeverij met hapjes, wijnen en herfstbieren. Daarnaast zal er een schilderij worden verloot van Lucy Nouwens, een kunstenares die niet alleen schilderijen maakt maar ook vazen beschilderd. Ook die zullen tijdens een kunstexpositie in de winkel worden getoond. Kortom, we hebben een mooi programma voor onze klanten, om het nieuwe seizoen goed te beginnen!”, aldus Jakomien van Zetten.

Latenzo heeft alles te bieden op het gebied van dames- en herenmode, schoenen en lifestyle accessoires, zoals sieraden, horloges en tassen. In de basement vindt je een merken outlet waar bekende topmerken worden aangeboden tegen sterk gereduceerde prijzen. Voor elke leeftijd, van 14 tot 90, en iedere prijsklasse is Latenzo een ‘must’ voor iedereen die zich wil kleden naar de laatste modetrends.

Met een uitgebreide klantenkring in de regio, zelfs tot in België en Duitsland, speelt Latenzo in op een breed publiek waarbij ook de jongere generatie niet vergeten is. Merken als Cavallaro, Yaya, Esprit, Nikkie, Boss, PME Legend en Tommy Hilfiger zijn slechts een greep uit het ruime aanbod van meer dan honderd topmerken.

Latenzo is iedere werkdag geopend en op zondag vanaf 12.00 uur. Met gratis parkeergelegenheid voor én achter de winkel. Tijdens het winkelen kun je genieten van een lekker kopje koffie met verse zelfgebakken cake. Tijdens lunchtijd serveren wij een gratis lunch.

Kortom, of het nu gaat om een spijkerbroek, een maatpak, partykleding of het vermaken van zojuist gekochte kleding, bij Latenzo vindt je alles wat je zoekt!

Nieuwe collectie | Frisse wind

Jakomien
Pieter

MEER NIEUWS

Onze NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en acties bij Latenzo in Udenhout en Goirle