HITTEGOLF? WAT TREK JE AAN?

24 JULI 2018

Het liefst zou je in een zwembroek of in een ultra kort jurkje rondlopen maar dat valt toch ten zeerste af te raden. Te bloot doet het nooit goed. Niet op het werk, niet op een feestje en ook niet op school. Maar om nou bij dertig graden of meer in je jeans, high heals, of overhemd met lange mouwen te verschijnen…niet zo’n goed idee.

Door de warmte houd je lichaam meer vocht vast en dat maakt dat broeken en schoenen strakker zitten dan normaal. Een strak shirt of getailleerde blouse is ook niet altijd een goed idee. Kies daarom voor luchtige, wijdere kleding. Denk aan linnen blouses, wijdere katoenen of linnen broeken, rok of jurk. Kleding die in elk geval niet knelt onder je armen. Vermijd ook schoenen met enkelbandjes (gaat knellen) of schoenen die je nog niet hebt ingelopen (blaren). Mooie sandaaltjes, chique slippers of zelfs sneakers (met sokjes) kunnen natuurlijk prima.

Bij Latenzo hebben we nog genoeg keuze als het gaat om korte broeken, lekkere shirts, zomerse jurkjes of luchtige schoenen! En…je profiteert ook nog van onze 2=1 zomerkorting!!!

HITTEGOLF? WAT TREK JE AAN?

Zomerjurkje

MEER NIEUWS

Onze NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en acties bij Latenzo in Udenhout en Goirle