array (size=3)
  'read' => string 'page' (length=4)
  'which' => string 'nieuws' (length=6)
  'p' => string 'bericht-ivm-corona' (length=18)

Nieuws

Nieuws en tips van de Latenzo experts

VEILIG WINKELEN BIJ LATENZO

6 APRIL 2020

Beste Latenzo klanten,

Het Corona virus houdt de gemoederen van ons allemaal bezig.  Om het welzijn van onze klanten en ons team in goede gezondheid te kunnen houden, hebben wij uiteraard -uit voorzorg- de nodige maatregelen genomen. Graag lichten we deze aan u toe:

- Onze winkels blijven geopend. De winkels zijn dusdanig groot dat er voldoende spreiding van klanten mogelijk is. De 26 paskamers liggen verspreid over onze 2000m2 winkeloppervlakte.

- Ook de normale openingstijden blijven gehandhaafd. Juist door ruime openingstijden te houden, voorkomen we dat iedereen op hetzelfde moment komt.

- Indien gewenst kunt u ook persoonlijk een afspraak maken, bijvoorbeeld in de avonduren. Op die manier kunt u winkelen zonder andere klanten in de winkel. Wilt u hier gebruik van maken? Neem dan contact op met onze winkel, op telefoonnummer (013) 511 6096.

- Onze mode adviseurs bewaren gepaste afstand en fysiek contact wordt natuurlijk zoveel mogelijk vermeden.

- Onze vertrouwde zelfgebakken cake heeft plaatsgemaakt voor voorverpakte koekjes. 

- Uiteraard zijn er geen medewerkers aanwezig die verkoudheidsklachten vertonen. Heeft u zelf verkoudheidsklachten? Dan hopen we u op een ander moment te mogen begroeten in onze winkels.

- Daarnaast treffen we ook extra hygiënemaatregelen, zoals nóg regelmatiger handen wassen en worden deuren, paskamers, pinautomaten, toiletten, e.d. zeer frequent gereinigd.

- Wilt u iets afrekenen, dan heeft pinnen onze voorkeur.

Natuurlijk volgen wij de ontwikkelingen op de voet. Mochten er nieuwe maatregelen door de overheid en het RIVM kenbaar gemaakt worden die van invloed zijn op onze winkels, zullen wij dit via social media met u delen.

Wij willen hierbij iedereen een hart onder de riem steken. Samen komen we hier doorheen!

Team Latenzo Fashion Lifestyle

 

 

VEILIG WINKELEN BIJ LATENZO

Onze NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en acties bij Latenzo in Udenhout en Goirle             

MEER NIEUWS