Skip to main content
EEN UNIEKE ERVARING

Latenzo, meer dan een kledingwinkel.

Latenzo is meer dan een standaard kledingwinkel, het is een ervaring. Waar de meeste kledingwinkels niet veel verder gaan dan het “Staat je goed!” doen wij dat wel. Wij willen iedereen op zijn of haar mooist zien. Hierom bieden wij persoonlijk advies en geven wij je alle ruimte om heerlijk te shoppen. Met meer dan 150 merken zit er altijd wat bij voor jou. Wil je even nadenken over je keuze? Geniet van heerlijke koffie in onze koffiecorner. Geen druk. Bij Latenzo staat de klant centraal. Man of vrouw, wij laten je stralen.

EEN UNIEK CONCEPT IN BRABANT

Waarom kiezen voor Latenzo?

Wij stellen de klant centraal, wij willen jou laten stralen zoals jij dat verdient. Met een gezellige sfeer en een leuk praatje weten we zeker dat jij je op gemak voelt. Wil je persoonlijk advies? Ons professionals helpen graag! Met jaren ervaring en een oog voor detail weten zij precies wat wel en niet bij jou past. Kies je voor Latenzo, dan kies je voor stralen in je nieuwe kleding.

Meer dan 150 merken

In onze kledingwinkel hangen meer dan 150 merken. Van Lacoste tot Aaiko en van Butcher of Blue tot PME Legend. Er is voor iedereen wel wat. Nieuwsgierig of wij jouw favoriete merk hebben hangen? Bekijk onze merken online of kom eens langs! We zien je graag.

Unieke ervaring

Wij zijn meer dan een kledingwinkel. Met uitzicht op de prachtige monumentale beukenboom, kunnen klanten tijdens het winkelen genieten van de natuur, een bakkie koffie en natuurlijk het uitproberen van je nieuwe favoriete outfit.

Persoonlijk advies

In onze kledingwinkel lopen veel specialisten rond, kenners van het vak. Zij willen gezamenlijk één ding: dat jij tevreden naar buiten loopt. Wil jij weten wat jouw perfecte outfit is of wil je persoonlijk advies? Wij helpen je graag. Wanneer kom je langs?

DÉ KLEDINGWINKEL VOOR DAMES ÉN HEREN

Kom jij ook shoppen in onze kledingwinkel?

Wil jij stralen in je nieuwe zomeroutfit? Of je heerlijk comfortabel voelen in je favoriete winterset? Bij Latenzo zorgen wij ervoor dat jij tevreden de winkel verlaat. Met meer dan 150 merken, persoonlijk advies en een ervaring om nooit te vergeten weten we zeker dat de klant slaagt. Dat doen we namelijk al jaren. Zien we je snel?

€ 5,- korting ontvangen? Schrijf je dan nu in!

Altijd op de hoogte zijn van alle nieuwtjes, kortingen en nieuwe collecties? Schrijf je dan nu in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en mis niks meer!

*De code is niet geldig op acties, aanbiedingen en niet tegelijk met de modecheque in te leveren. Geldig bij een minimaal aankoopbedrag van € 50,-. De kortingscode is eenmalig te gebruiken.