Skip to main content

Kledingadvies voor Dames bij Latenzo Fashion

Ben jij op zoek naar persoonlijk kledingadvies voor dames? Iedere vrouw is uniek en daar past natuurlijk een eigen stijl bij, maar zo’n eigen stijl creëeren is nog niet altijd zo makkelijk. Hoe wil je er uit zien? Wat past bij je? En welke kleuren versterken je uitstraling? Dit zijn een aantal belangrijke vragen die je jezelf kan stellen tijdens het ontwikkelen van je kledingstijl. Of je je huidige look wilt updaten, een geheel nieuwe stijl wilt of je zelfvertrouwen een boost wilt geven, ons team van professionals is hier om je te helpen.

Onze 5 tips

Een kledingstijl ontwikkelen is iets wat tijd, moeite en kennis kost. Hierom geven we je graag kledingadvies op maat, onze dames staan altijd voor je klaar om te helpen. Om je alvast een eindje op weg te helpen geven we je 5 tips.

  • De impact van pasvorm
  • Hoe kleur jouw uitstraling helpt
  • Variatie in je kledingkast
  • Stabiele tijdloze basis
  • Zelfexpressie

De Magie van Maatwerk: De impact van pasform

De perfecte outfit begint bij de perfecte pasvorm. Door jouw pasvorm te leren kennen en je outfit hierop af te stemmen, kun je jouw figuur het best accentueren. Of het nu gaat om een casual look of een speciale outfit voor die date waar je zo naar uitkijkt, wanneer je outfit aansluit bij jouw pasvorm zie je er altijd goed uit. Vind je dit lastig? Onze ervaren stylistes helpen je graag.

Hoe kleur jouw uitstraling helpt

Kleur is een krachtig hulpmiddel in de modewereld en maakt een wereld van verschil in je uitstraling. De juiste kleuren kunnen je gelaatstrekken accentueren, je huid doen stralen en de aandacht trekken waar jij deze wilt. De juiste kleur vinden is niet altijd even makkelijk, daarom raden we het altijd aan om advies te vragen. Ons team van ervaren stylisten helpt je hier graag bij.

Een les in laagjes: Variatie in je kledingkast

Het is een essentieel onderdeel in je garderobe, laagjes. Dit vaak vergeten onderdeel van je kledingstijl is veel meer dan een makkelijke oplossing. Denk hierbij aan die dagen wanneer je niet weet wat het weer gaat doen. Het is namelijk ook een manier om diepte aan je outfit toe te voegen. Zorg er dus voor dat je voldoende variatie aan laagjes in je kledingkast hebt.

Tijdloze touch: Een stabiele basis is belangrijk

Het is natuurlijk belangrijk om met de tijd mee te gaan, toch is een tijdloze basis minstens zo belangrijk. Door jouw garderobe te balanceren tussen trendy en tijdloos weet je zeker dat er altijd een passende outfit samen te stellen is. Denk aan een goed passende jeans, een klassieke blazer of een little black dress. Welk stuk mis jij nog?

De magie van zelfexpressie: Hoe zet jij jezelf neer?

Mode is natuurlijk een vorm van zelfexpressie; het is kunst. Of je nu houdt van een strakke minimalistische uitstraling of een kleurrijke stijl, wees niet bang om dit te omarmen. Door te experimenteren met verschillende looks en stukken kom je er achter wie jij bent en hoe jij jezelf wilt presenteren, en dat maakt mode nóg veel leuker.

Creëer jouw Persoonlijke Stijl

Onze missie is het helpen van klanten. We willen je laten stralen. Door er achter te komen wat jouw unieke stijl is, kunnen we je in je kracht zetten. Mocht je er nou niet uit komen aan de hand van bovenstaande 5 tips, kom dan eens langs, we helpen je graag. We geven al jaren kledingadvies aan vele dames en weten precies hoe we jou kunnen helpen. Plan snel een afspraak in, dan kijken we op ons gemak samen naar jouw kledingstijl.

€ 5,- korting ontvangen? Schrijf je dan nu in!

Altijd op de hoogte zijn van alle nieuwtjes, kortingen en nieuwe collecties? Schrijf je dan nu in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en mis niks meer!

*De code is niet geldig op acties, aanbiedingen en niet tegelijk met de modecheque in te leveren. Geldig bij een minimaal aankoopbedrag van € 50,-. De kortingscode is eenmalig te gebruiken.